Kapcsolat

Szent Lukács Általános Orvosi és Természetgyógyászati Rendelő

Arte Peonia Alternativa Egészségmegőrző és Szolgáltató Kft.

E-mail: rendelo@szentlukacsrendelo.hu

Web: www.szentlukacsrendelo.hu

Telefon: +36 30 49 43 43 1

Kapcsolattartó: Dr. Antal Péter Miklós

Rendelés Szegeden és Budapesten előzetes bejelentkezés alapján!

 

 

 

 

 4 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jó! Csak így tovább...
  Zelena András

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm a biztató szavakat Andris!
   Peti

   Törlés
 2. Tisztelt DR. ANTAL PÉTER MIKLÓS !
  Érdeklődöm Öntől, hogy a Crystal Silver Natur Power (Nano Silver) folyadék 200ml-es készítmény megfelelő lehet általános, jó, netán kiváló formában tartás céljára? Ha nem, akkor Ön melyik készítményt ajánlaná erre a célra? / Vagy enyhe pikkelysömör ellen? /
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel: Molnár Zoltán

  VálaszTörlés
 3. Tisztelt Molnár Zoltán!

  Sajnos nem ismerem a terméket. Hogy pontosan mi jellemző egy jó és valódi elektro-ezüst kolloidra, azt három bejegyzés formájában megtekintheti (2013. augusztus és szeptember). Desztillált vízből kell készülnie, elektrolízissel, hozzáadott sót nem tartalmazhat, és nem kell töménynek lennie (feleslegesnek tartom a 20 ppm-et vagy ez e fölötti töménységet); és az ezüst részecske méretnek 1-500 nm-es tartományba kell esnie. Nem szabad azt gondolni, hogy egy mindenre jó csodaszer. Számos panasznál lehet létjogosultsága, sok esetben felesleges kiadás. Főleg baktériumokkal és candida gombával volt több kutatás, amelyek bizonyították hatékonyságukat. Mégis Magyarországon - hiányzó kutatási eredményekre hivatkozva - hivatalosan nem lehet szájon keresztüli fogyasztásra adni.
  Fontos lenne tudni, hogy a Önnek mit jelent a 'formában tartás'. Egy gennyes körömágy gyulladás esetén kivalló. A pikkelysömör ellen már kevésbé, kivéve, ha a plakkok nincsenek elvakarva és ezáltal felülfertőződve. Pikkelysömör egy elég nehezen kezelhető probléma, de nem lehetetlen. Pontosabb támpontok adásához jóval több információra lenne szükségem Önről. Kérem keressen meg privát üzenet formájában, ha Önnek megfelelő. Köszönöm megtisztelő bizalmát!

  Üdvözlettel: Dr. Antal Péter Miklós

  VálaszTörlés